Prijazno orodje za e-poštni marketing

Začnite s pošiljanjem e-novic brezplačno

Če izberete orodje Dostavljalec, lahko e-novice pošiljate tudi popolnoma brezplačno. Pripravili smo namreč brezplačen paket FREE, ki vsebuje enostaven urejevalnik e-novic.

 

Izberite brezplačen paket

Razmišljate o tem, da bi začeli pošiljati e-novice? Za začetek lahko izberete brezplačen paket FREE. Paket FREE omogoča vse najbolj nujne funkcionalnosti e-mail marketinga. Z njim boste lahko:

  1. uvozili seznam stikov,
  2. uporabili e-mail predlogo, ki je prilagojena tudi za mobilne naprave,
  3. kreirali in poslali e-mail kampanjo, ter
  4. pregledovali najbolj pomembne podatke o uspešnosti poslane kampanje.

 

Ko dosežete zastavljene cilje: nadgradite svoj paket!

Dostavljalec paket FREE je mogoče kadarkoli nadgraditi v enega od plačljivih paketov. Pri tem ne izgubite nastavitev in podatkov starega paketa.

Na voljo so naročniški paketi z mesečno kvoto sporočil ter predplačniški paketi, kjer zakupite določeno število sporočil, ki jih lahko porabite kadarkoli želite. Naročniške pakete lahko plačujete mesečno ali letno – odvisno od vaših želja in potreb!

Vsi plačljivi paketi omogočajo tudi mnoge naprednejše funkcionalnosti: od A/B testov, samodejnih odzivnikov in sprožilcev, do nastavitev, ki izboljšajo dostavljivost vaših sporočil.

 

Enostaven urejevalnik e-novic

V Dostavljalcu za kreiranje in urejanje e-novic ne boste potrebovali pomoči programerja, oblikovalca ali naše podpore. Urejevalnik e-novic je resnično enostaven za uporabo in omogoča urejanje celotne e-mail predloge, besedila, slik, gumbov ipd. Oglejte si kratko video predstavitev, ki najlepše prikaže enostavnost urejanja.

 

Želite preizkusiti naše prijazno orodje za e-mail marketing?

Naročite brezplačen paket FREE in preizkusite, kakšne uspehe vam lahko prinesejo e-novice.

 

Že imate brezplačen Dostavljalec paket?

Pošljite do 2.000 sporočil / mesec brezplačno!

Pusti komentar

(0 komentarjev)