Prijazno orodje za e-poštni marketing

Ne. Dostavljalec vsebuje enostaven povleci & spusti (drag & drop) urejevalnik, za uporabo katerega ne potrebujete znanja HTML ali programiranja. Za še lažji začetek vam je na voljo več kot 75 predlog e-novic. Več o tem.
Da. Baze kontaktov lahko uvozite v Dostavljalca, po potrebi pa jo tudi izvozite. Za uvoz lahko uporabite tekstovno datoteko ali pa preglednico (.csv, Excel). Več o tem.
Da. S pomočjo Dostavljalca lahko ustvarite obrazec za prijavo na vaša e-poštna sporočila in ga umestite na svojo spletno stran. Tako se bo vaša baza e-poštnih naslovov samodejno dopolnjevala z novimi kontakti. V obrazec lahko vključite poljubna polja oz. vprašanja in tako pridobite več informacij o svojih naslovnikih. Dodatne informacije lahko uporabite za to, da naslovnike razdelite v skupine in jim pošiljate prilagojena sporočila. Več o tem.
Da. Ko se število naslovnikov v vaši bazi spremeni ali pa začnete pošiljati bolj pogosto, nas kontaktirajte in uredili bomo vse potrebno za vašo nadaljnjo uporabo Dostavljalca.
Da. Naslovnike na podlagi podatkov o njih razdelite v skupine, nato pa določena sporočila pošiljate samo določenim skupinam, ali pa vsem naslovnikom pošljete enaka sporočila, del njihove vsebine pa prilagodite članom določene skupine. Tako lahko v istem sporočilu moškim prikažete drugo besedilo ali sliko kot ženskam, ali pa naslovnike iz osrednje Slovenije povabite v svoj prodajni salon v Ljubljani, Primorce pa v salon v Kopru. Več o tem.
Da. S pomočjo orodij za statistiko za vsako kampanjo ugotovite, koliko sporočil je bilo odprtih, kdo od naslovnikov je odprl sporočilo in kdaj, kdo se je odjavil in še marsikaj. Najbolj zainteresirane lahko tako v naslednjih dneh s telefonskim klicem ali dodatnim sporočilom še dodatno spodbudite k nakupu. Statistiko lahko dopolnite tudi s testiranjem različnih naslovov, oblik in vsebin, ter tako izboljšujete rezultate svojih akcij e-poštnega marketinga. Več o tem.
Da, Pri vsaki kampanji lahko nastavite čas pošiljanja. Sporočila se tako pošljejo takrat, ko jih bodo naslovniki najverjetneje prebrali, vi pa jih pripravite, ko vam to najbolj ustreza. Sporočila se lahko pošiljajo tudi, ko ste vi na sestanku ali celo na dopustu. S pomočjo samodejnih odzivnikov in sprožilcev lahko vsakemu novemu naslovniku, ki se je prijavil na vaša sporočila, avtomatsko pošljete eno ali več sporočil (npr. pozdravno sporočilo, serijo nasvetov ipd.). S pomočjo sprožilcev se lahko sporočila samodejno pošiljajo tudi ob dejanju naslovnika: ko na primer klikne na povezavo do nekega izdelka, mu orodje pošlje dodatno sporočilo o tem izdelku, ga uvrsti v skupino zainteresiranih zanj ipd. Več o tem.
Dostavljalec vsebuje mnogo že priporavljenih predlog - od splošnih, do tematskih (npr. božične predloge). Vse predloge omogočajo tudi dodatne prilagoditve barv in postavitve vsebin - vse s pomočjo enostavnega, drag&drop urejevalnika sporočil. Vse predloge so prilagojene tudi za mobilne naprave. Več o tem.

 

Že imate brezplačen Dostavljalec paket?

Pošljite do 2.000 sporočil / mesec brezplačno!