Prijazno orodje za e-poštni marketing

1. Potrdite, da ste lastnik e-maila, iz katerega boste pošiljali e-novice

Preverjanje lastništva e-maila je eden od načinov, da preprečimo pošiljanje nezaželene pošte iz orodja Dostavljalec. Ko boste kreirali seznam stikov z novim pošiljateljem, boste morali verificirati e-mail. Verifikacija poteka na dva načina: s klikom na povezavo v sporočilu, ki ga boste prejeli, ali s kopiranjem verifikacijske kode.

 

2. Preverite nastavitve v Vaš račun

V plačljivih paketih lahko dodate več e-mailov pošiljateljev in več domen. Za vsako domeno prejmete tudi navodila za nastavitev DKIM in SPF zapisa, ki vplivata na dostavljivost vaših e-novic.

Z DKIM in SPF zapisom avtorizirate orodje Dostavljalec za pošiljanje iz vaše domena (e-maila na vaši domeni). S tem boste dosegli boljšo dostavljivost e-novic (manj sporočil bo označenih kot SPAM).

DKIM in SPF sta DNS zapisa, ki ju dodate v DNS cono vaše domene. DNS cono najpogosteje najdete pri ponudniku gostovanja vaše spletne strani.

Če se DNS zapisi za vašo domeno nahajo na naših strežniki, si lahko pri urejanju pomagate z navodili. Potrebujete pomoč pri urejanju zapisov? Pišite nam ali pa nas pokličite na  01 777 78 78.