Prijazno orodje za e-poštni marketing

Pošljite svojo (prvo) kampanjo s

prijaznim orodjem za e-mail marketing Dostavljalec

Imate manjše podjetje, neprofitno organizacijo društvo ali samo občasno potrebo po tem, da vaše člane obveščate o tekočih novostih in drugih novicah? In kako to počnete - še vedno kar preko lastnega e-mail naslova, ker se v poplavi primernih orodij ne znajdete? Čas je, da temu naredite konec!

Pošiljanje preko lastnega e-naslova ni priporočljivo z več vidikov, v očeh marsikoga pa lahko izpadete popolnoma neprofesionalni. Je to res tisto, kar si želite? Poleg tega je danes na voljo kopica različnih orodij za “masovno” pošiljanje e-sporočil, ki vam lahko zelo olajša delo, tudi če niste profesionalci na tem področju!

Dostavljalec je orodje, ki je na voljo v slovenskem jeziku. Če boste ob uporabi naleteli na težave, ste lahko pomirjeni, saj je tudi podpora na voljo v slovenskem jeziku. S pomočjo Dostavljalca lahko brezplačno pošljete kar 2.000 sporočil na mesec, izbirate lahko tudi med različnimi predlogami, ki so vam na voljo popolnoma brezplačno.

Se bojite e-mail marketinga?

Mislite, da je e-mail marketing nekaj, kar obvladajo veliki, ni primerno za vas, ker nimate dovolj znanja ali pa se vam zdi, da tega te potrebujete? Motite se!

Pošiljanje e-novic s profesionalnim orodjem prav gotovo ni nekaj, kar je rezervirano samo za velika podjetja in e-mail marketing nikakor ni nekaj, kar bi bilo rezervirano samo za največje mojstre. Osnove lahko osvojite tudi vi!

 

Pošljite e-mail kampanjo s pomočjo e-knjige in prijaznega orodja Dostavljalec!

Spoznajte enostavnost in lahkotnost orodja Dostavljalec. Pošiljanje e-novic še nikoli ni bilo tako preprosto!

Naučite se, kako uvoziti stike, kako oblikovati predlogo in poslati prvo e-kampanjo oziroma e-novico.

Odkrijte preproste trike, s katerimi bo pošiljanje vaših e-novic še bolj uspešno. Končno boste izvedeli, kako izbrati naslov, da bodo vaša sporočila bolje brana in spoznali, kdo redno prebira vaša sporočila!

BREZPLAČNO OB E-KNJIGI : dostop do orodja Dostavljalec!